Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Lublinban járt a Kodály Zoltán Lánykar Nyomtatás E-mail
Írta: Kodály iskola – Fata Ilona és Raitsits Tivadar   
2019. január 23.
A lengyelországi Lublinban járt a Kodály Zoltán Lánykar. A La Musica kórus meghívásának eleget téve töltött kint négy napot. Fata Ilona és Raisits Tivadar nemcsak a szervezésben vett részt, hanem meg is örökítették a kórus kint töltött napjait, élményeit. Beszámolójuk az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Triplázott a művelődési központ Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. január 23.
ImageHarmadszor nyerte el a Minősített Közművelődési Intézmény címet a Fejér Megyei Művelődési Központ (MMK). Az elismerést a Magyar Kultúra Napja alkalmából január 22-én, a Hagyományok Házában rendezett ünnepségen veheti át Juhász Zsófia megbízott igazgató Fekete Péter kultúráért felelős államtitkártól.
Tovább...
 
Véradásra várják az önkénteseket Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. január 23.
ImageVéradásra invitálja az önkénteseket a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete. Január és február hónapban megyei szinten több településen és helyszínen lehetősége lesz minden 18 és 65 év közötti, legalább 50 kg testsúlyú egészséges felnőttnek csatlakozni.
Tovább...
 
Adj örökbe egy hangszert! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. január 23.
ImageA Tálos Edit Alapítvány keres és gyűjt, olyan régi, használaton kívüli, padláson porosodó, esetleg sérült, rossz állapotú gitárokat, vonós, fa- és rézfúvós hangszereket, amelyeket a lehetőségekhez mérten felújítana, majd ezt követően hátrányos helyzetű gyermekek zenei oktatásának elősegítésére osztana ki. Bármilyen felajánlást szeretettel fogadnak!
Tovább...
 
TRIANON karikatúrákon, Jankovics Marcell szemüvegén keresztül Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. január 23.
A Magyar Kultúra Napja alkalmából maga az alkotó, Jankovics Marcell Kossuth-díjas grafikusművész kalauzolta körbe az érdeklődőket TRIANON című kiállításán, a Csók István Képtárban.
Tovább...
 
A télen is energiát adó datolya Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. január 23.
ImageA napfény gyümölcse, tápanyagokban gazdag, édes finomság… Ne feledkezzünk meg róla a sötét téli hónapokban, mikor egyre fáradékonyabbak vagyunk – hiszen többek közt jelentős energiatartalommal rendelkezik. Értékeljük számos jótékony hatását is, de magas cukortartalma miatt mértékkel fogyasszuk! Hasznos többet megtudni róla!
Tovább...
 
Várják a javaslatokat a „Penna Regia” díjra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. január 22.
ImageSzékesfehérvár Önkormányzata az idei esztendőben is díjak, elismerések átadásával fejezi ki tiszteletét az élet különböző területein dolgozó személyek, közösségek iránt. Elsőként a „Penna Regia” díjra írt ki felhívást Székesfehérvár Önkormányzata. A javaslatokat február 1-jéig írásban lehet benyújtani.
Tovább...
 
A szívmegállásnak hetekkel korábban lehetnek tünetei Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. január 22.
ImageAz akár végzetes kimenetellel járó szívmegállásról leginkább azt gondoljuk, semmilyen előjele nincs. Dr. Vaskó Péter, a Budai Kardioközpontszakorvosa azonban olyan amerikai kutatási eredményekre hívta fel a figyelmet, amelyek szerint lehetnek előzetes tünetek.
Tovább...
 
Természetes étvágycsökkentők az észrevétlen fogyásért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 22.
ImageKíváncsi vagy azokra a növényekre, zöldségekre, amelyeket érdemes fogyasztanod diéta/fogyókúra során (is)? Most bemutatok néhány élelmiszert, amely segít abban, hogy lassabban éhezz meg és legyen erőd elérni a kitűzött célt!
Tovább...
 
2018-as évértékelő Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. január 21.
Megtartotta második tematikus évértékelő sajtótájékoztatóját dr. Cser-Palkovics András polgármester. A találkozó témája a városi fásítás és a környezetvédelem volt. A polgármester elmondta, a 2019-es év további zöldterület-növelő beruházásokat hoz majd, és folytatódik a fa- és növénytelepítési program is.
Tovább...
 
Nagykorú lett a Csemete Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 21.
Tizennyolcadik születésnapját ünnepelte a Csemete Alapítvány. A nagykorúvá vált, szakmailag országosan elismert szervezetet és a farsangi mulatságon megjelent bölcsődéseket dr. Cser-Palkovics András polgármester és Dr. Horváth Miklósné önkormányzati képviselő köszöntötték – kiemelve és köszönetet mondva a színvonalas és hittel, kitartással végzett munkáért, a töretlen fejlődést célzó álmok megvalósításáért, valamint a szülők bizalmáért.
Tovább...
 
<< Első < Előző 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9450 - 9460 / 20393